Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2014 23:30 - Българската Казарма! За всеки Българин!!!
Автор: jkarthur Категория: Политика   
Прочетен: 3438 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Здравейте хора,навярно повечето хора се чудят защо цялата ни държава е в такова лошо положение...
1.Първото предположение е от това какви хора управляват държавата коя партия е на власт и в какви взаймоотношения сме с ЕС. Някой хора твърдят,че днешната власт живее на гърба на хората,където до някъде е вярно,НО....image

Досещали ли сте се за това на какъв ред ни е армията с каква войска разполагаме,ами недай си боже се случи нещо лошо 3-та световна та ето с какво разполагаме за сега:

Военни сили:
Общата численост на въоръжените сили е около 39 000 души. България е член на НАТО и участва в мироопазващата мисия в Афганистан с контингент от 610 души.
Българската армия разполага с около 600 бр. танка, от които 160 бр. са в експлоатация, близо 1000 бр.21 бр. изтребителя МиГ-29, 15 бр. от които годни за Бой.Това е основната ни армия с която разполагаме.
image

Ако сте се интересували от това с каква армия разполагат повечето държави членки на ЕС бихте се засмели щом видите нашата.

Каква е причината според вас да имаме толкова малка армия.Защо отмениха казармата?Говори се че може да я върнат?За или против връщането на казармата сте?Това са все въпроси които за сега нямат точен отговор.

А лично моето мислене е,че казармата трябва да се върне.Нуждаем се от армия поне колкото другите страни членки на ЕС.Щом България си възвърне част от армията държавата като цяло ще плаща повече и тези момчета младите и все още малките които са ще станат мъже.В казармата момчето става мъж.Там се учи на ред и дисциплина.А друг е въпроса,че част от хората може да им хареса военщината и да започнат своята работа именно там.Говори се че лека по лека все повече българи се завръщат от чужбина и се надявам да продължи това нещо.По голямата част от младите хора все още са в чужбина.Да вярно там се изкарват повече пари,вярно е че всички бягат заради безпаричието,но българският народ трябва да направи нещо за всички които са извън българия за да видят,че хората се борят,а всеки знае,че срещу народа не може да се върви.Ако младите българи се завърнат дали ще позволят на тези мажуретки облечени в костюми да ни управляват.Крайно време е България да се събуди и да осъзнае,че има бъдеще стига народа да се съвземе!В крайна сметка въпреки всичко аз съм БЪЛГАРИН и съм горд с това въпреки,че времената са тежки,надявам се колкото може по бързо нещата да се подредят!!!

Споделете какво мислите вие.Това по горе е само мое мислене.ЗА или ПРОТИВ казармата сте и защо?Какво мислите за цялото положение в държавата ни?

Вижте ние сме държава на над 1300 години и чак се чудя как някакви си американци на 200 години може да управляват света.Доказали сме в историята си досега,че можем да се борим с трудостите и сме се справяли.Идеален пример е битката за Шипка.

Горд съм че съм БЪЛГАРИН!!!  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jkarthur
Категория: Хоби
Прочетен: 26913
Постинги: 5
Коментари: 3
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930